ŽIVOTNA PROMJENA

VIDEO: BIKINI MANEKENKA POSTALA ČASNA SESTRA 'Živim u samostanu, dobila sam ponudu koja se ne odbija'

 YouTube

Jedna od najpoznatijih španjolskih manekenki Olalla Oliveros (36), koja se povremeno bavila i glumom, donijela je potpuno neočekivanu odluku o prekidu uspješne karijere supermodela kako bi otišla u samostan, navukla redovničku halju i postala časna sestra.

'Gospodin nikada nije u krivu. Pozvao me da Ga slijedim, a to je ponuda koja se ne odbija', rekla je Olalla National Catholic Registeru, dodajući da je trenutak kada joj se u glavi dogodila promjena nastupio tijekom njezina svojedobnog posjeta svetištu fatimske Gospe u Portugalu.

Olalla kaže da joj je iskustvo iz Fatime isprva bilo čudno, no s vremenom nije mogla iz misli izbaciti prizor same sebe kako nosi redovničku odoru i veo na glavi. Stoga se odlučila prodružiti redu svetog Mihovila i uzela je ime sestra Olalla.

U svijet redovnica nekadašnja se manekenka povukla još prije četiri godine, no tek je sada po prvi put javno progovorila o svojoj životnoj promjeni.

Ovaj španjolski top model nije jedina manekenka koja je modnu pistu zamijenila samostanskom izolacijom. Učinila je to svojedobno i kolumbijska ljepotica Amada Rosa Perez, koja se tim potezom željela riješiti stresa.

'Zasitila sam se tog varljivog svijeta laži, glume, grijeha i licemjerja, društva punog protuvrijednosti koje slave nasilje, preljub, drogiranje i alkoholizam te hedonizam i seksualni nemoral', rekla je svojedobno Perez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:55