SUNITA HINDIĆ-BOŠNJAKOVIĆ

VIDEO: BIVŠOJ MISS HERCEGOVINE ODREDILI PRITVOR ZBOG OPASNOSTI OD BIJEGA Odvjetnici: 'Pa kako će bježati kad ima obje slomljene noge?'

 
 Screenshot / Facebook

Suniti Hindić-Bošnjaković, osumnjičenoj za ubojstvo hercegovačkog poduzetnika Nine Ivankovića, nakon ispitivanja u policiji određen je jednomjesečni pritvor, potvrdio je sudac Kantonalnog suda Mostar Marin Zadrić za Dnevni avaz.

Odvjetnički tim osumnjičene 21-godišnjakinje, s odvjetnicom Nadom Dalipagić na čelu, suprotstavljao se toj mogućnosti jer ‘osumnjičena nema kamo pobjeći’, posebno u stanju u kojem se nalazi, odnosno s obje slomljene noge.

Međutim, sudac je prihvatio argumente tužitelja koji je istaknuo da postoji mogućnost bijega, s obzirom na to da je Hindić-Bošnjaković često mijenjala adrese stanovanja i lokacije, piše Oslobođenje.

Podsjetimo, Hindić-Bošnjaković se tereti da je u petak u jutarnjim satima u mjestu Buna kraj Mostara u motelu ‘Villa Ivanković’, koji je u vlasništvu ubijenog, ubila 55-godišnjeg ugostitelja.

Nakon što se u petak navečer predala policiji u Turbetu kod Travnika, u Mostar je dovezena s gipsom na objema nogama i u invalidskim kolicima. Prema neslužbenim informacijama koje prenose bosanskohercegovački mediji, Sunita je nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića, skočila u rijeku Bunu s trećeg kata motela. Istražitelji su u tu priču posumnjali jer je između zgrade i rijeke dvoetažna terasa.

Prema prvim rezultatima istrage, ona je najvjerojatnije skočila sa zida gdje su pronađene njezine štikle i tragovi krvi. Pretpostavlja se da je za bijeg imala pomagača jer je pri skoku, kako je kasnije potvrđeno, zadobila lomove oba stopala.

Policiji je navodno tvrdila da nije imala namjeru ubiti Ivankovića, te da je za sve kriv splet nesretnih okolnosti. Kako piše Bljesak.info, pokazala je kajanje, a krvoproliću je navodno prethodila žestoka svađa čiji je povod bio ljubomora. Bili su u društvu i pili. Navodno je nakon ispaljenog hica pokušala pomoći Ivankoviću i tražila od prisutnih da zovu hitnu pomoć, te ga je i sama pokušala oživjeti.

Njezina obrana ima 24 sata za žalbu na odluku o pritvoru što će najvjerojatnije iskoristiti.

Prema pisanju medija u BiH, ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja. Hindić-Bošnjaković se proslavila svojim polugolim fotografijama koje je sama objavljivala na raznim društvenim mrežama, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko-neretvanske županije.

Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:42