BUNNY RANČ

VIDEO: BIZARNA SMRT Djed (86) osvojio noć s prostitutkama, ali se ugušio odreskom

Nije spavao s niti jednom ženom otkako mu je umrla supruga prije 11 godina. No, nekoliko sati uoči "preuzimanja" nagrade uzbuđeni djedica Orris se počastio večerom i - ugušio se mesnim odreskom
 YouTube

Umirovljeni farmer Johny Orris (86) iz Illinoisa u showu Howarda Sterna osvojio je provod s dvije prostitutke na slavnom Bunny ranču u Nevadi, gdje je prostitucija legalna, i bio je jako uzbuđen jer nije spavao s niti jednom ženom otkako mu je umrla supruga prije 11 godina. No, nekoliko sati uoči "preuzimanja" nagrade uzbuđeni djedica Orris se s unukom Edom (49), koji ga je prijavio na natjecanje, počastio večerom u restoranu i - ugušio se mesnim odreskom!

Prostituke Caressa Kisses i Vanity bile su slomljene kada su čule da je umro netom prije nego što su mu mogle priuštiti noć kakvu je sanjao još od listopada, od kada su se dopisivali gotovo svaki dan.

Caressu Kisses i vlasnika ranča potresla je vijest o smrti djedice Orrisa

Orris je u listopadu kod Howarda Sterna osvojio ovu neobičnu nagradu, i dan nakon toga je sa svojim unukom proveo dan na Moonlight Bunny Ranchu sa 'zečicama', birajući s kojima će provesti noć.

Facebook

'Moonlight Bunny Ranch' u Nevadi

Na koncu je Ed Orris otišao do ranča obavjestiti vlasnika da se njegov djed ugušio, a vlasnik ranča Dennis Hof i zečice dozvolili su mu da iskoristi djedov nagradni kupon. Ipak, nije spavao s Caressom i Vanity, "jer bi to bilo čudno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:36