JEZIV SLUČAJ

VIDEO: BRAČNI PAR KOJI ISTRAŽUJE DUHOVE PRONAĐEN MRTAV Policija nije uspjela spriječiti njihovu smrt

 Facebook, screenshot

Mark i Debby Constantino, bračni par koji je u javnosti slavu stekao istraživanjem paranormalnog te uvođenjem tehnike EVP ( fenomen elektroničkog glasa ), pronađeni su mrtvi, priopćila je policija u North Renou, u američkoj saveznoj državi Nevada.

Prema navodima američkih medija, Debby nije živjela sa suprugom zbog loših odnosa te se bila preselila u stan u četvrti Sparks, gdje je imala dvojicu cimera.

Sve je počelo u utorak kada se Debbyjina cimerica vratila kući oko 8 sati ujutro i zatekla cimera mrtvog. Odmah je nazvala policiju kako bi je obavijestila da je njezina druga cimerica, Debby, nestala te da je zabrinuta za njezino zdravlje.

Istražujući smrt cimera, policija je uspjela otkriti Debbyjinu poziciju, locirajući njezin telefon. Po dolasku do lokacije Mark je počeo pucati na policiju. Kroz pregovore, otkriveno je i da je Debby zatočena u stanu od strane podivljalog supruga. Odmah je priopćeno da je 53-godišnji Mark Constantino glavni osumnjičeni za ubojstvo cimera u North Renou.

Nakon višesatnih pregovora s Markom, specijalci su ušli u kuću samo kako bi pronašli Marka i Debby mrtve.

U medije su odmah procurila izvješća kako je Mark često imao probleme s policijom zbog obiteljskog nasilja, otmica, pokušaja ubojstava, a žrtva je uvijek bila Debby.

Istraga još uvijek traje, a detalji ovog jezivog slučaja bit će poznati po njezinom završetku.

Mark i Debby često su se pojavljivali u emisijama na malim ekranima, no pravu su slavu stekli suradnjom s ekipom 'Ghost Adventures', koji se već 11 sezona emitira 'Travel Channel.

KTVN Channel 2 - Reno Tahoe News Weather, Video -

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:55