MALE TAJNE VELIKE MAJSTORICE

VIDEO: Carla Bruni dijelila savjete za sporazumijevanje sa strancima u krevetu

Carla Bruni, nekadašnja manekenka i pjevačica, a danas prva dama Francuske našla se u pomalo nezgodnom položaju nakon što se na internetu aktualizirao filmić u kojem vrlo otvoreno priča o seksu.

Vrlo je dobro poznato kako je Carla za razliku od Nicolasa Sarkozyja puno više 'uživala u životu', no tek s ovom snimkom iz 1996. javnost u potpunosti može shvatiti kakav odnos prema seksu ova ljepotica ima.

Naime, prva dama francuske gostovala je u televizijskom showu Antoinea de Caunesa i Jean-Paula Gaultiera nazvanom Eurotrash u kojem je predstavila dvije knjižice sa seksualnim savjetima i frazama na čak sedam jezika - francuskom, talijanskom, portugalskom, njemačkom, engleskom, španjolskom i češkom.

Valja napomenuti kako je Carla u emisiji trebala dati nekoliko shopping savjeta.

- U svojoj torbi imam nove 'Hot international - Love and Sex Guides' Ove su nam knjižice dobrodošle jer putujemo diljem svijeta, upoznajemo nove ljude svaki dan i moramo znati što im reći ako slučajno završimo u krevetu s njima - objašnjava Carla.

Danas 42-godišnja Carla tada je dala još nekoliko primjera iz knjižica, među kojima i 'Palim se na tebe' na njemačkom, 'Sviđaju li ti se moje grudi?' na španjolskom te 'Gurni mi prst u guzu!' na njemačkom.

Na poslijetku je voditeljima poklonila svakome njegovu knjižicu. Antoine je dobio straight verziju, a Jean-Paulu gay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:57