ZAUVIJEK PRIJATELJI

VIDEO: CHUCK NORRIS SAD JE ORBANOVAC Legendarni glumac posjetio Budimpeštu, pogledajte kako je izgledao susret s mađarskim premijerom

 
 Screenshot / Facebook

- Čini mi se kao da vas već poznajem. Toliko sam puno čitao o vama da imam osjećaj kao da smo se već upoznali - razgaljeno je rekao američki glumac Chuck Norris na prvom susretu s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Pao je srdačan, “muški” zagrljaj uz široki osmijeh i čini se kako je to označilo “početak jednog divnog prijateljstva”.

Ugodno i korisno

Naime, Orban se nedavno sastao s holivudskom zvijezdom i majstorom borilačkih vještina, a usput se i pohvalio državnom elitnom protuterorističkom jedinicom te ga je odveo na demonstraciju vježbe. Mađarski je premijer videosnimku susreta, koja traje oko minutu i pol, ovaj tjedan objavio na Facebooku. Nakon ljubaznog upoznavanja, Orban se požalio Norrisu kako dobiva mnogo negativnih komentara.

- Devedeset posto komentara o meni je negativno - rekao je Orban Norrisu. “Liberali me mrze”.

- Znači, ti si kao Trump? - upitao ga je Norris.

- Pa i malo više od toga - odgovorio mu je i “zaradio” još jedan osmijeh.

Američki je glumac u Budimpeštu došao na poziv organizacije Hungarian Baptist Aid kako bi podržao humanitarnu manifestaciju Shoebox koja se održava svake godine. Darovao im je potpisani šešir koji je nosio u seriji “Walker, teksaški rendžer” i održao predavanje o vjerskom preobraćenju. Norris je tako spojio ugodno s korisnim pa je osim edukacije uživao i u društvu Orbana, koji ga je provozao do jedinice koja sastavljene od, kako je rekao, “najjačih momaka, najvišeg ranga obrane”.

- Ja sam zapravo ulični borac - objasnio je Orban. “Ne dolazim iz elita, nego iz malog sela. Četrdeset kilometara odavde. Sljedeći put, ako budeš imao vremena... Nije ništa posebno, ali je lijepo malo mjesto.”

Screenshot / Facebook

Konzervativac

Prijateljsko druženje nastavilo se u istom tonu pa je tako Orban saznao kako Norris ima 78 godina i da mu najmlađi sin ima 17, a najstariji 56 godina te je isto godište kao i Orban. Potom je premijer njega i ženu odveo u svom kombiju da vide kako trenira protuteroristička jedinica. Norris je rekao da je “vidio treninge u cijelom svijetu i ovo što ste pokazali je najbolje što sam vidio”. Idiličan video završava zagrljajem i riječima “zauvijek prijatelji”.

Norris je inače konzervativac koji je podržavao Trumpa na predsjedničkim izborima 2016., a podršku je dao i izraelskom premijeru Benjaminu Netanyahuu. Proslavio se ulogom nepobjedivog teksaškog rendžera, a već godinama je omiljeni lik u internetskim memovima. S obzirom na njegovo javno političko opredjeljenje, ne čudi što je objeručke prihvatio poziv Orbana, jednog od najkontroverznijih europskih političara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:56