IZNENAĐENI BRITANCI

VIDEO: 'ČULI SMO LUPANJE, A ZATIM VIDJELI NEČIJE PRSTE, SKAMENILI SMO SE!' Vratili se kući s ljetovanja, nisu ni slutili da je s njima stigao i uljez

 Screenshot

Povratak s odmora iz Francuske za britanski par Simona i Sally Fenton iz gradića Newburyja u Engleskoj završio je kao priča iz horora.

Kad se par iz Dordognea, gdje su uživali u bicikliranju i penjanju u društvu svog psa, dovezao ispred kuće u Škodi Kodiaq, prvo su čuli lupanje iz krovne kutije, a potom vidjeli kako iz nje vire prsti, ubrzo zatim i cijela ljudska šaka!

Odmah su pozvali policiju, a imali su što i vidjeti kad je kutija napokon otvorena. Ustrašen, izmučen i gladan 17-godišnji migrant pokušavao je tako skrenuti pažnju kako se nalazi u krovnoj kutiji.

Tinejdžera iz Egipta je privela policija, a istraga je u tijeku, javlja BBC.

Fentoni vjeruju kako se mladić uvukao u tijesnu krovnu kutiju u Calaisu, gdje su noćili prije polaska trajekta za Dover, a s obzirom na to da je zbog krovne kutije Škodin SUV bio previsok za hotelsku garažu, parkirali su ga na parking mjestu u gradu.

Kasnije na trajektu i u vožnji nisu primijetili ništa neobično, sve do dolaska kući.

"Zapravo je dečko jako simpatičan i žao mi je da ga je život natjerao da se upusti u takvu opasnu avanturu i uopće mu ne zamjeram da je tako ušao u našu zemlju”, izjavio je Fenton za BBC, te dodao da je ta situacija doslovno skamenila njega i suprugu.

Ne znaju što će dalje biti s mladićem protiv kojeg je pokrenuta istraga i koji je predan na daljnju obradu imigracijskom uredu.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:23