PREMIJER ŽRTVA SPAČKE

VIDEO Dačić zavirivao voditeljici u međunožje, a poslije izjavio: 'Cijeli slučaj neće proći bez kazni, ovo je ruganje Srbiji'

 YouTube

Srpski premijer Ivica Dačić pokrenuo je postupak kažnjavanja odgovornih zbog propusta koji su doveli do toga da bude žrtva skrivene kamere, izjavio je za Blic.rs specijalni savjetnik premijera za nacionalnu sigurnost Ivica Tončev i naglasio da Dačić nije dao dozvolu da se taj sporni snimak emitira.

'Cijeli slučaj bit će kompletno ispitan', najavio je Tončev i dodao da je ta skrivena kamera 'ruganje Srbiji, a ne premijeru'.

Ljudi iz "Nemoguće misije" zloupotrijebili su povjerenje, ali i prijateljstvo koje premijer gaji prema svim novinarima - kazao je Tončev.

Najavio je da će premijer iskoristiti zakonske osnove da se sankcioniraju oni koji su prekršili zakon ili novinarski kodeks.

- Kabinet premijera neće dozvoliti da sve ovo prođe bez kazni, zaključio je Tončev.

Podsjetimo, voditeljica televizijske postaje Koperkinus dogovorila je intervju s Dačićem, ali tako da nitko iz njegovog osiguranja nije znao da je riječ o skrivenoj kameri. Ideja autora je bila isprobati kako će reagirati prvi čovjek Vlade Srbije, kada shvati da voditeljica ne nosi donje rublje dok razgovara s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:16