ŠOKANTNA SNIMKA

VIDEO Djevojčica iz Kine završila u komi zbog bešćutnih prolaznika: Pregazio ju je kamion, a dok je bespomoćno ležala PREGAZIO JU JE I DRUGI!

Osamnaest osoba je prošlo pored malene Yue Yuem prije nego joj je prišla jedna žena i odvukla je s ceste. Djevojčicu je nekoliko minuta prije pregazio kamion, ali nitko od prolaznika nije reagirao. A onda ju je pregazio drugi kamion. Naišao bi vjerojatno i treći da se nije pojavila žena koja je kritično ozlijeđenu djevojčicu makla s prometnice, javlja Daily Mail .

Snimka sigurnosne kamere snimljena u gradu Foshanu u Kini izazvala je bijes diljem svijeta zbog bešćutnosti vozača i prolaznika. Djevojčica se nalazi u bolnici, a prema navodima lokalnih medija, nalazi se u komi i može umrijeti bilo kojeg trenutka.

Jedan od razloga zbog kojeg prolaznici nisu htjeli pomoći mogao bi biti val tužbi koje su se u Kini podigle upravo prema spasiteljima. Naime, neki Dobri Samaritanci su na kraju procesa morali platiti izdašne sume ljudima kojima su htjeli pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:49