ZAHTJEVAN EKSPERIMENT

VIDEO Drastičan korak: Trener fitnessa u šest mjeseci nabio 32 kilograma, a onda svijetu pokazao kako ih se riješiti

 You Tube

Profesionalni trener fitnessa, 30-godišnji Drew Manning odlučio se na drastičan korak kako bi svojim pretilim klijentima pokazao da ih razumije, ali i dokazao kako je sve moguće. On je, naime, u šest mjeseci dobio 32 kilograma, a onda je na svom primjeru pokazao što jesti i kako vježbati da se vratite natrag u formu.

Svoju su priču on i njegova supruga ispričali u emisiji Good Morning America povodom predstavljanja njegove nove knjige pod nazivom "Fit 2 Fat 2 Fit: The Unexpected Lessons from Gaining and Losing 75lbs on Purpose".

Drew je šest mjeseci jeo nezdravu masnu hranu, svakoga dana ne njegovom meniju bili su hamburgeri, krumpirići, bijeli kruh i kolači.

"Šest mjeseci kasnije bio je 32 kilograma teži i izgledao je katastrofalno“, ispričala je njegova supruga dodavši kako je ta fizička promjena bila ništa u usporedbi s psihičkim promjenama koje su nastupile, piše Daily Mail.

"On je uvijek bio vrijedan i aktivan, no najednom je postao ljen. Ništa mu se nije dalo. Osim toga bio je nesretan i razdražljiv. Činilo mi se i kako je malo ljubomoran jer ja redovito vježbam", kazala je gospođa Manning.

Promijenio se i njegov odnos prema djeci. Nije imao snage za igru s njima jer i to zahtjeva određenu fizičku kondiciju.

Iako se osjećao loše Drew je rekao kako se jako brzo naviknuo na ovakvu prehranu i velike porcije tako da je skidanje kilograma bilo teška muka.

"Najviše me iznenadilo u kojoj mjeri je ovaj eksperiment utjecao na naš brak i odnos. No, prije svega na moje samopouzdanje", rekao je Drew.

Nakon šest mjeseci Drew je bio prisiljen vratiti se starim navikama. Vježbanje uz tuđu pomoć bilo je pravo poniženje za bivšeg fitness trenera.

"Shvatio sam što znači biti ponižen i potpuno bez sampouzdanja. No, dokazao sam da je sve moguće uz čvrstu volju", rekao je Drew te je dodao kako će njegova nova knjiga svakako biti korisna svima koji se bore s ovim teškim problemom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:28