POMAGAČ ČEKAO U AUTU?

VIDEO, FOTO: DRAMATIČNI PRIZORI NA ULICAMA MOSTARA Maskirani i naoružani trojac držao taoce u banci, policija na vrijeme spriječila moguću tragediju

 
 čitatelj / Bljesak.info

Tri osobe uhićene su u utorak tijekom pokušaja pljačke poslovnice Privredne banke Sarajevo u blizini Španjolskoga trga u Mostaru.

Kako doznaje portal Bljesak.info, pljačka je prijavljena u 15,15 sati u PU Mostar, a tijekom pokušaja iste maskirani i naoružani razbojnici u banci su držali djelatnike te nekoliko građana.

Bljesak.info

čitatelj / Bljesak.info

- Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar, Odjela kriminalističke policije i Jedinice za potporu, zgrada je brzo stavljena pod kontrolu. Nakon kraćih operativnih radnji, tri naoružane i maskirane osobe lišene su slobode i privedene su u PU Mostar na daljnju kriminalističku obradu, nakon koje će se znati više informacija - rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Uhićenje i privođenje prošlo je bez pucnjave i otpora razbojnika. Prema riječima svjedoka, pljačkaši su uhvaćeni zahvaljujući vrlo brzoj intervenciji policije. Ističe se kako su pripadnici policije PU Mostar u rekordno kratkom roku došli ispred banke, a odmah nakon njih intervenirali su i pripadnici specijalne policije MUP-a HNŽ-a koji su razoružali i uhitili pljačkaše.

Sumnja se kako je u pljački postojala i četvrta osoba koja je ovaj razbojnički trojac čekala u automobilu, a policija i dalje provjerava ove informacije.

čitatelj / Bljesak.info

Bljesak.info

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:26