TRAGEDIJA

VIDEO, FOTO: ŽRTVU UKRAJINSKE BOGATAŠICE POKOPALI U VJENČANICI Očajni otac: 'Starija kći još ne zna da su joj sestra i muž mrtvi'

 
 INSTAGRAM

Dianu Berčenko prije dva tjedna 20-godišnja Aljona Zajceva, kći ukrajinskog tajkuna, "pokosila" je automobilom marke Lexus u centru Harkiva, nakon što je projurila kroz crveno svjetlo na semaforu.

Nesretna 22-godišnja djevojka donedavno je planirala vjenčanje, a sad su je, prenosi Daily Mirror, pokopali u vjenčanici u kojoj je trebala izreći sudbonosno da.

Obitelj Berčenko je neutješna jer Diana, naime, nije jedina koja je stradala u ovoj stravičnoj prometnoj nesreći - teško je ozlijeđena i njezina pet godina starija sestra Oksana, čiji suprug Saša (27) također, nažalost, nije preživio sudar.

- Oksana još ne zna da je ostala bez muža i sestre... Zamislite, ubojičin otac ponudio nam je novac. Što bih ja trebao s njim? Kupiti nove tenisice, što, recite mi? Ništa mi ne može vratiti moje dijete - rekao je ožalošćeni i ljutiti otac Igor Berčenko (55).

Njegovo razočarenje dijeli i Ljudmila Farbis, kojoj je bogatašica Aljona Zajceva usmrtila kćer Allu i unuku Anastasiju. Njoj se, rekla je, javila Tatjana Zajceva (40), ubojičina majka, ali Ljudmila je odbila susresti se s njom.

- Ne želim ništa od njih, nikakav novac ne može mi nadoknaditi gubitak - rekla je gospođa Farbis.

Aljona Zajceva trenutačno se nalazi u pritvoru, u ćeliji koju dijeli s još devet žena. Njezin otac, oligarh Vasilij Zajcev, obiteljima kćerinih žrtava ponudio je uplatiti 1,1 milijun funti nadajući se kako će time smanjiti ili poništiti zatvorsku kaznu koja prijeti 20-godišnjakinji.

Спасибо @alina_vyzolmirska за красивые фото

A post shared by Diana Berchenko (@di_berchenko) on

A post shared by Diana Berchenko (@di_berchenko) on

Главное, чтобы рядом была правильная женщина☝

A post shared by Diana Berchenko (@di_berchenko) on

A post shared by Diana Berchenko (@di_berchenko) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:27