ZNATIŽELJNI MEDO

VIDEO: GRIZLI NANJUŠIO IZLETNIKE Skočio im na haubu pa šapama grebao po staklima, silno je htio ući u auto

 screenshot YouTube

David Peters iz američke savezne države Montane sa suprugom, nećakinjom i prijateljevom kćerkicom bio je u posjetu nacionalnom parku Yellowstone kada je do njegova parkiranog automobila došetao grizli.

Medvjed je s neskrivenom znatiželjom počeo njušiti automobil, ali čini se da ga je prilično zainteresirala ekipa u vozilu. Popeo se na haubu i šapama nekoliko puta zagrebao po vjetrobranskom staklu, a zatim je došao do bočnog prozora i učinio isto.

Bliski je susret potrajao gotovo pet minuta, a David je sve snimio i objavio na internetu. Dok je sve trajalo, u pozadini su se čuli uzbuđeni dječji glasovi, no čini se da se nitko nije uplašio ove zvijerke.

'Bilo je uzbudljivo', izjavio je kasnije David za ABC News i dodao da mu je jedino žao ogrebotina na autu. Naveo je da je do susreta sa životinjom došlo 19. lipnja na odlasku iz Yellowstonea.

Prisjetio se i razgovora s prijateljeveom 7-godišnjom kćeri, koju je poveo na izlet u nacionalni park. 'Pitao sam je hoće li nakon ovoga imati noćne more, a ona mi je uzvratila: Nemoj zezati, ovo mi je bio najbolji dan u životu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 18:00