OSTALA JE BEZ POSLA

VIDEO: 'HALO, POLICIJA, CRNAC MI PRIJETI!' Društvenim mrežama proširila se snimka histerične žene koja zove u pomoć, ali priča je brzo dobila zaokret

 

Histerična žena snimljena je u Central Parku kako poziva policiju i prijavljuje kako joj prijeti Afroamerikanac nakon što je čovjek jednostavno zatražio da stavi svog psa na uzicu, prenosi Daily Mail.

Amy Cooper, 41-godišnjakinja iz New Yorka, ispričala se nakon što je snimka procurila u javnost jer jasno pokazuje da nije bila u opasnosti, već je preburno reagirala na zahtjev promatrača ptica i njezinog prezimenjaka, 57-godišnjeg Christiana Coopera.

Zbog ovog histeričnog i rasističkog ispada žena je suspendirana na svom radnom mjestu u jednoj osiguravajućoj kući dok traje istraga, a morala je i vratiti psa u sklonište za životinje iz kojeg ga je udomila.

Amy je izjavila da shvaća zašto su ljudi, a njih 11 milijuna je pogledalo video, osudili njezin postupak.

- Iskreno se i ponizno ispričavam svima, a posebno tom čovjeku i njegovoj obitelji, rekla je Amy Cooper za NBC New York.

Video su na društvenim mrežama prvi podijelili upravo Christian i njegova sestra, Melody Cooper, scenaristica i režiserka HBO-ove serije 'Two Sentence Horror Stories'.

Christian je na Facebooku ustvrdio da je ženu samo zamolio da stavi psa na povodac na području Central Parka gdje je to i obavezno.

Kada je žena odbila to učiniti Christian joj je rekao: - Ako ćete činiti što vas je volja, onda ću i ja činiti što me volja. Ali, to vam se neće svidjeti.

Žena je potom nazvala policiju, a po dolasku na mjesto incidenta, službenici ondje nisu zatekli niti Amy niti Christiana, a nijedno od njih nije se pojavio niti u stanici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:00