SVE PRENOSIO NA FACEBOOKU

VIDEO: INCIDENT U SRBIJI Mladić autom upao u migrantski kamp i urlao: 'Ne želim da mi djevojku napadaju migranti, ne želim muslimansku državu!'

 
 screenshot Youtube

Mladić iz Obrenovca je uhićen nakon što je automobilom upao u Prihvatni centar za migrante u tom gradu. Brzo se vozio centrom koji inače čuva vojska, pritom uzvikujući uvrede na račun migranata, javlja N1. Sve je prenosio uživo na svom Facebook profilu.

'Ne želim da mi djevojku napadaju migranti, ne želim muslimansku državu, ne želim da ih moja vojska čuva u mom gradu. Ne želim u svom gradu gledati ljude koji bježe bez razloga, ne želim ovo trpjeti, kazna će biti velika', vikao je 20-godišnji F.R. vozeći se po migrantskom kampu. S njim je u autu bio i pas, a na početku prenošenja uživo, mladić je rekao da želi izraziti svoje nezadovoljstvo prema tisućama migranata koji su doseljeni u Obrenovac.

'Neću spustiti telefon, snimam live, neću spustiti telefon. Ne želim da pravoslavlje dam muslimanima i neću ga dati, vjeruj mi', čuje se u video snimci.

N1 javlja da je pri ulasku autom probio i žičanu ogradu, a prolaznici su se u posljednji tren uspjeli skloniti kako ih ne bi pogazio, dok im je i sam vikao 'Sklanjaj se!'.

Srećom, nitko nije ozlijeđen, a mladić se zaustavio tek kod vojnog osiguranja. Pozvana je policija, nakon čega je uhićen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:26