U SEKSUALNOJ POZI

VIDEO: JEDNA FOTOGRAFIJA IZAZVALA SABLAZAN U KONZERVATIVNOJ ZEMLJI, MINISTAR POKRENUO ISTRAGU 'Fuj, njemu ništa nije sveto'

 
 Screenshot/Youtube

Egipatske vlasti pokrenule su istragu o slučaju danskog fotografa nakon što je iznjedrila fotografija u seksualnoj pozi i snimka sa vrha Velike piramide u Gizi, u kojoj se ženska osoba pojavljuje polugolišava nakon što skine majicu.

Video snimka Andreasa Hvida prikazuje dvije osobe kako se po noći penju na piramide, a na kraju ženska osoba skida majicu i ostaje u grudnjaku boje kože te promatra prekrasnu panoramu Kaira u noći. Njezina je glava zamagljena na snimci. Snimka s fotografijom u kojoj se njih dvoje seksaju u međuvremenu je maknuta.

Snimka i fotografija izazvale su bijes u Egiptu, potogovo na društvenim mrežama, a mnogi mu zamjeraju što je iskazao nepoštovanje prema egipatskoj povijesnoj baštini.

Keopsova piramida, poznata i kao Velika piramida ili Kufuova piramida je grobnica faraona Kufua u Gizi. To je najstarija i najveća piramida u Gizi, te najstarije od Sedam svjetskih čuda.

Jedan ljutiti tviteraš je napisao: 'Fuj, ovaj lik iz Danske tvrdi da je fotograf, ali ne zna se držati jednostavnih pravila. Najprije je pokazao nepoštovanje popevši se na vrh piramide, a onda, fuj, pokazao ružno ponašanje, a dolazi iz navodno najnaprednije države svijeta'.

Screenshot/Youtube

Policija je u konzervativnoj muslimanskoj državi je poručila da će istražiti je li fotografija autentična, nakon što u neki sugerirali da je lažna, pišu egipatski mediji. Također će istražiti kako se par uspio popeti na piramidu visoku 140 metara.

U subotu je egipatski ministar za antičku povijest Khaled al-Anani rekao da je penjanje na piramide strogo zabranjeno, a fotografije nazvao kršenjem javnog morala. Sve se dogodilo krajem studenoga.

Andreas Hvid je za danski tabloid Ekstrabladet izjavio da je tražio u Danskoj ženu koja bi bila spremna u kratkom roku ići s njim na povijesnu lokaciju kako bi zajedno napravili snimke.

- Srećom, mogla je doći u Kairo u kratkom vremenu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Video link in BIO.

Objavu dijeli Andreas Hvid (@andreas.hvid)

Tvrdi da su oboje čekali da se područje oko piramida isprazni, kad se smanje gužve, te su se onda počeli penjati. Trebalo im je oko 25 minuta.

- Oboje smo upali u euforiju kada smo stigli na sam vrh, bila je to kulminacija napornog rada i iskorištenih prilika, izjavio je Andreas.

Zanijekao je da je bilo do seksa na vrhu piramide.

- Nije bilo seksa, nismo nikada stupili u intimne odnose.

Danski fotograf poznat je po tome što na svom Instagram profilu ponekad objavljuje atraktivne fotografije na riskantnim lokacijama koje uključuju golišave scene. Tako na svom Instagram profilu primjerice ima fotografiju obnažene žene kako promatra most u Budimpešti ili žene u grudnjaku i gaćicama na krovu nebodera u Manili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:47