ALIPAŠINO POLJE

VIDEO: KRVAVO JUTRO U SARAJEVU Jednog policajca ubili, drugog teško ranili! Izrešetali su ih rafalima iz kalašnjikova...

 
 Youtube

U sarajevskom naselju Alipašino Polje kod tržnice jutros oko 4:50 dogodila se pucnjava u kojoj je jedan policajac poginuo, a drugi teško ranjen.

Kako piše Dnevni Avaz, lopove koji su krali Golf 6 bijele boje, u počinjenju djela zatekli su policajci pa su kradljivci na njih zapucali rafalnom paljbom, najvjerojatnije iz kalašnjikova.

Jedan je policajac ubijen na licu mjesta, a drugi je teško ranjen. Operacija je završena, u komi je i sve prognoze vezane za njegovo zdravstveno stanje su neizvjesne, piše Avaz.

Policajci su bili u redovnoj kontroli, a lopovi su zapucali čim su ih vidjeli. Inače, riječ je o organiziranoj bandi automafijaša.

Kako doznaju mediji, ubijeni policajac je Adis Šehović, a ranjeni policajac je Davor Vujnović. Nakon ubojstva, mafijaši su se odvezli u dva automobila, Range Roveru i crnom Golfu V.

Hina javlja da su mafijaši pokušavali ukrasti auto hrvatskih registracijskih oznaka te da su pljačkaši stigli u Sarajevo s područja Republike Srpske kamo su i pobjegli nakon pucnjave.

Istražitelji sumnjaju da je ista banda tijekom noći pokušala ukrasti još jedan auto, no policija ih je u tom naumu spriječila. Odmah je putem radio veze obaviješten i MUP RS da bi se blokirali svi prilazi.

Na mjesto tragičnog događaja ubrzo su došle na desetine policajaca kao i policijski komesar Mevludin Halilović i ministar unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Vedran Mulabdić, piše Dnevni Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:40