STRAVIČNI PRIZORI

VIDEO: KUĆNI HEROIN KOJI JEDE LJUDSKO MESO Zloglasna ruska droga Krokodil širi se po SAD-u

Krokodil se počeo širiti u Rusiji, kao masovno dostupna droga za ubrizgavanje tri puta jeftinija od heroina
 YouTube

Zloglasna droga Krokodil stigla je u Ameriku. Liječnici su prijavili prve slučajeve raspadanja tkiva koje izaziva “kućni heroin” koji se jeftino proizvodi kod kuće od sastojaka koji se prodaju u svakoj drogeriji. Krokodil djeluje slično kao heroin, ali izaziva raspadanje tkiva iznutra prema van, “jede ljudsko meso” kako to kažu ovisnici. Droga je prozvana Krokodil jer je jedan od prvih simptoma koje stvara ljuskanje kože pa ovisnici počinju podsjećati na reptile. Prvi američki slučajevi prijavljeni su u Arizoni a policija strahuje da je epidemija Krokodila već zahvatila tu saveznu državu.

Krokodil se počeo širiti u Rusiji, kao masovno dostupna droga za ubrizgavanje tri puta jeftinija od heroina . Američki Central za kontrolu otrova zabilježio je da očajno stanje dva ovisnika koji su došli u bolnicu unakaženi, meso im je visilo s tijela, vidjele su se kosti a koža je sličila na krokodilsku. Liječnik koji ih je pregledao, dr. Frank LoVecchio rekao je:”Koliko znam, ovo su prvi slučajevi prijavljeni u Sjedinjenim Državama. Krajnje smo preplašeni. Gdje ima dima, ima i vatre, prilično smo uvjereni da ova dvojica nisu jedini u SAD-u.”

Od stalne upotrebe krokodila pucaju krvni sudovi, koža pozeleni i počne se ljuskati, nastaju gangrene i meso truli. Masovno korištenje Krokodila u Rusiji je unakazilo 2,5 milijuna ovisnika. tko god se navuče na krokodil može računati da će za 2-3 godine sigurno umrijeti, u strašnim mukama. “Kad ovisnici učestalo koriste Krokodil, koža odumire i otpada i tako nastaje nekroza.” objasnio je dr. LoVecchio.

Medicinski naziv Krokodila je desomorfin. Miješa se od kodeina, benzina, razrjeđivača, solne kiseline, joda i crvenog fosfora. U Rusiji ga navodno koristi više od tri milijuna ovisnika, a epidemija se proširila iz Sibira. Efekt krokodila traje oko sat i pol a zatim dolazi do spuštanja i ovisnici uzimaju još. Strašna tjelesna oštećenja kod ovisnika često prate poremećaji govora i oštećenja mozga.

Ruska policija godišnje zaplijeni više od 60 miiljuna doza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 23:57