DIREKTNO IZ LAS VEGASA

VIDEO 'Kurve za Isusa', hoćemo li gledati kako bivša prostitutka spašava one koje su još u poslu

Bivša prostitutka iz Las Vegasa ima misiju: spasiti ostale djevojke koje se bave tim poslom

Dokumentarna serija „ Hookers: Saved on the Strip“ koja će se premijerno prikazati na Discoveryju 8. prosinca prikazuje kako bivša prostitutka Annie Lobert pokušava spasiti od ulice djevojke koje se bave najstarijinim zanatom na svijetu.

Prije pet godina Annie Lobert je zauvijek rekla „zbogom“ prostituciji. No nije htjela ostaviti druge djevojke. „Kad su me hapsili, policajci su me često nazivali kurvom, što me prilično vrijeđalo,“ prisjeća se Lobert, „Stoga sam jednog dana odlučila da ću početi odlaziti u kasina i govoriti tim djevojkama da im mogu pomoći promijeniti život.“

Četrdesettrogodišnja Annie već se 10 godina ne bavi prostitucijom, a zahvaljujući pastoru Bennyju Perezu iz Crkve Las Vegasa osnovala je Destiny House – sklonište za bivše prostitutke gdje im pomaže započeti normalan život (pronaći posao, stan i ostalo). „Kad ove cure odu od svodnika, nemaju gdje stanovati, nemaju odjeće, novca ili auta. Ranije dam ih vodila kod sebe kući ili smještala u hotel, a onda sam potražila pomoć crkve. Mnogo njih nas je odbilo, a Benny se odmah ponudio s kućom,“ priča Annie.

„Vjerujem u boga i bila sam kurva pa sad idemo i lovim ljude koje mogu spasiti. Zato sam smislila „Kurve za Isusa“, priča Annie o svojoj dokumentarnoj seriji koja ju prati po ulicama Las Vegasa. Prva djevojka kojoj će Annie pristupiti je Regina, djevojka odrasla u obitelji u New Jerseyju koja se prostituciji dala kad je služila u vojsci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:29