NAMAMILI SU GA U KLOPKU

VIDEO: LOVCI NA PEDOFILE UHVATILI STUDENTA KOJI SE HTIO NAĆI S 15-GODIŠNJAKOM Pogledajte totalno poniženje: 'Molim vas, nemojte me prijaviti policiji'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Organizacija koja lovi pedofile Dark Justice uhvatila je muškarca iz Hong Konga kako se pokušava sastati s osobom za koju misli da je 15-godišnji dječak s kojim je pričao putem interneta, piše Daily Mail.

Dark Justice je 29. travnja Cheuka Kiua Chana (25) snimio kako moli pripadnike organizacije da ga ne prijave policiji.

'Nemojte molim vas, molim vas dajte mi šansu. Nisam zapravo ništa htio raditi. Samo sam htio popričati i upoznati prijatelje', rekao je Chan.

Cheuk Kiu Chan koji trenutno studira na Sveučilištu Newcastle poslije je priznao da se dva puta pokušao sastati s djetetom nakon razgovora, međutim nije završio u zatvoru unatoč tome što mu je to drugi prekršaj.

Sudac Robert Spragg osudio je Chana na tri godine društveno korisnog rada te mu je naredio da mora pohađati rehabilitacijski program za seksualne prijestupnike.

Osim toga, Chan će narednih pet godina biti na popisu seksualnih prijestupnika.

Prije nego što ga je uhvatio Dark Justice, Chana je u pokušaju da stupi u kontakt s maloljetnim dječakom uhvatila organizacija koji lovi pedofile Guardians of the North. Chana je Guardians of the North uhvatio na istom mjestu kao i Dark Justice.

I Dark Justice i Guardians of the North su kritizirali odluku suda te tvrde da je preblaga s obzirom na to da je ovo Chanov drugi prekršaj.

'Činjenica da se može vratiti na fakultet je nevjerojatna. Suci kao da igraju ruski rulet s našom djecom', rekli su iz organizacije Guardians of the North.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:10