TRAŽITE STAN?

VIDEO: MA KOJI BEVERLY HILLS, OVO JE JEDNA OD NAJPRESTIŽNIJIH ADRESA NA SVIJETU Ne može se prići ni autom ni avionom, stanovi koštaju oko 160 mil. kn.

 
 Screenshot YouTube

Zaboravite na Beverly Hills, 90219. Najskuplji američki poštanski broj jest zapravo 33109 - Fisher Island, koji se nalazi južno od Miamija na Floridi.

Ovaj otok je toliko ekskluzivan, da mu se jedino može prići trajektom ili privatnim brodom.

Privatni otok dom je američke elite. Oprah Winfrey i Mel Brooks samo su neki od celebrityja koji tu imaju kuće, a smješteni su između brojnih vila, luksuznih zgrada s apartmanima i hotela.

Otok je kupio još 1919. osnivač Miami Beacha Carl Fisher, poznati graditelj koji je pak otok kupio od prvog crnog milijunaša Dana. A. Dorseya i nazvao ga po sebi. Na kraju je Fisher zamijenio otok za jahtu Williama K. Vanderbilta II.

Središnje mjesto na otoku zauzima Fisher Island Club, ekskluzivni hotel koji je restaurirao Vanderbiltovu rezidenciju.

Ukoliko i vi želite biti dio ovog ekskluzivnog društva, pripremite lisnice. Naime, lokalna agencija za nekretnine otkrila je kako je dobra vijest da još postoji nekoliko praznih stanova koji se mogu kupiti, a loša da koštaju oko 160 milijuna kuna.

No zato stanovnici mogu uživati u privatnoj marini i golf igralištu koje se nalazi u samom središtu ovog ekskluzivnog resorta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:40