DRAMATIČAN SUSRET

VIDEO Majka se suočila s vozačem zbog kojeg je njezin sin invalid

Žalosna majka suočila se licem u lice s pijanim vozačem koji se prije pet godina zabio u stražnji dio njezina automobila uslijed čega je njen sinčić pretrpio oštećenja na mozgu.

Loubna Khader je grcala u suzama i udarala u staklo koje je dijelilo nju i vozača Stewarta Richardsona u zatvoru Tarrant u Forth Worthu, Teksas.

- Danas je prošlo pet godina! Pet godina! - Khader je vikala na Richardsona kroz staklo.

- Moj sin umire svaki dan. Nikad ti neću oprostiti što si učinio mom sinu!

Richardson još uvijek čeka suđenje za izazivanje prometne nesreće 2009. Razlog su brojna pravna otezanja i žalbe.

Gospođa Khader, njezin suprug i njihov tada 2-godišnji sin Abdallah vraćali su se kući s obiteljskog okupljanja kad se pijani Richardson zabio u stražnji kraj njihova auta zbog čega je maleni dječak ostao zarobljen u svom sjedalu.

Nakon nesreće liječnici su ustvrdili da je pretrpio oštećenje 80 posto mozga. Sad ne može vidjeti, govoriti niti hodati i treba cjelodnevnu njegu.

Kamere TV postaje WFAA prisustvovale su mučnom susretu. Khader je Richardsonu vičući pokazala sliku svog sina prije i nakon nesreće, a on je na to samo pognuo glavu. Pokušao joj se ispričati, ali gnjevna majka ispriku nije htjela prihvatiti.

- Sad bi ja trebala otići kući i moj sin će biti OK, samo zato jer si ti rekao 'oprostite'? - grmila je majka, a Richardsona su zatim odveli natrag u ćeliju.

Shrvana majka kazala je da nikada neće moći oprostiti čovjeku koji je uništio život njezinom sinu.

- Toliko puta sam se pokušala uvjeriti da mu oprostim, ali čim sam ga ugledala vidjela sam vraga u njemu - rekla je Khader.

Richardson je u prošlosti sedam puta bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 09:37