SKANDAL

VIDEO: MALIŠANE U VRTIĆU DOČEKALA - EGZOTIČNA PLESAČICA! Izvijala se oko šipke, roditelji djeci pokrivali oči, a ravnateljica ekspresno dobila otkaz!

 
 Screenshot

Lai Rong, ravnateljica dječjeg vrtića u kineskom gradu Shenzhenu, dobila je otkaz nakon što je organizirala skandalozan doček za djecu i njihove roditelje povodom početka nove vrtićke godine, prenio je The Mirror.

Naime, 500-tinjak mališana u dobi od tri do šest godina te njihove preneražene majke i očeve u dvorani je zabavljala - egzotična plesačica! Oskudno odjevena mlada žena zavodljivo se izvijala oko šipke dok su zabezeknuti roditelji djeci pokrivali oči i iz protesta napuštali "predstavu".

- Nisam imala loše namjere... Plesačica je samo trebala stvoriti ugodnu atmosferu za prvi dan 'male škole'... Sad ipak shvaćam da moja odluka nije bila dobro promišljena i kajem se zbog toga - izjavila je poslije ravnateljica, a pokušala se opravdati i činjenicom kako je za djecu i roditelje angažirala i jazz glazbenike te skupinu koja izvodi tradicionalne kineske plesove.

No gospođa Lai Rong svejedno je dobila otkaz nakon što je sporni video "procurio" u javnost - samo od ponedjeljka pogledalo ga je više od pet milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:51