ISTRAŽUJE SE UZROK

VIDEO: MISTERIOZNA SMRT PARA NA RAJSKOM OTOKU Planirali su odmor iz snova, a onda su iznenada umrli, nitko ne zna od čega

 
 Screenshot / YouTube

Par iz Teksasa otisnuo se na odmor iz snova na Fidžiju, no odmor je završio tragedijom kad su oboje umrli od misteriozne bolesti.

David i Michelle Paul iz Fort Wortha razboljeli su se nakon što su stigli na tropski otok u Južnom Pacifiku između 22. i 25. svibnja. Uzrok njihove iznenadne smrti još se uvijek istražuje, a stvar je prilično misteriozna budući da obitelj tvrdi da je par, koji ima dvogodišnjeg sina, bio odličnog zdravlja, piše Daily Mail.

David je veteran koji je služio u zračnim snagama američke vojske, a Michelle se dugo profesionalno bavila sportom, rekla je Davidova sestra Tracey Calanog. Obitelj je primila telefonski poziv u kojem su im rekli da su u jako lošem zdravstvenom stanju samo dan prije nego što su se trebali vratiti kući.

- Znali su da se nešto događa i uspjeli su otići u bolnicu - rekla je Calanog za WFAA. Kad je Michelle umrla, liječnici su odlučili prebaciti Davida u Australija na daljnje pretrage, no i on je umro prije nego što su uspjeli sve dogovoriti.

Državno tajništvo SAD-a potvrdilo je smrt turista i poslalo izraze sućuti obitelji. Uključili su se u istragu i surađuju s lokalnim vlastima, a tijela će biti vraćena u SAD čim se utvrdi uzrok smrti.

Obitelj vjeruje da su David i Michelle pokupili smrtonosni virus jer je vlada Fidžija izdala upozorenja zbog vrlo opasne sezone gripe u regiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:51