ZADNJI GOVOR UOČI IZBORA

VIDEO Mitt Romney: 'Ja ne govorim o promjeni, ja sam promjenu već napravio'

 AP

Ovo je poseban trenutak za mene i moju suprugu. Ovdje je sve počelo prije godinu dana, a sutra će mi vaši glasovi u New Hampshireu pomoći da postanem idući predsjednik.

Recite svojim susjedima da pogledaju iza svih govora i svih napada i svih oglasa i da pogledaju što stoji iza svakog kandidata. Govoriti je jeftin trik, no ono što imate iza sebe je stvarno. Ja ne govorim o postizanju prave promjene, ja sam to već napravio i s tim ću nastaviti kad budem predsjednik.

Sve što stoji između nas i godina boljih nego što možemo zamisliti je nedostatak dobrog vodstva. Predsjednik želi srezati poreze, ja to ne želim. Želim pomoći građanima da razviju svoje poslove. On želi više regulacija, ali velike kompanije ionako mogu izići na kraj s tim regulacijama, a mali poslovi ne.

Predsjednik demotivira kreatore novih radnih mjesta i poduzetnike. Kad ja budem predsjednik, bit će jasno da imamo administraciju koja im želi pomoći. Predsjednik, ako ponovno dobije mogućnost, samo će nastaviti ratove za naftu i cijene energenata će porasti. On vam nudi isprike, ja vam vam nudim plan. On kaže da stvari moraju ostati kakve su bile, a ja vam kažem da je Amerika zemlja koja sanja i da san možemo ispuniti.

Ovo je kritičan trenutak za naciju. Zajedno moramo od Amerike učiniti bolje mjesto. Sutra počinje novo sutra. Samo smo jedan dan od novog početka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 16:55