NEUSPJEŠNA ŠALA

VIDEO: 'MR. BEAN I BENNY HILL MOGU A JA NE' Mađarski prognostičar u vremensku prognozu uklopio ispuštanje vjetrova pa dobio otkaz

 Screenshot YouTube

BUDIMPEŠTA - Mađarski prognostičar dobio je otkaz kada se pokušao našaliti i televizijsku vremensku prognozu opremio je zvučnim zapisom - ispuštanja vjetrova.

U utorak je preko Facebooka zavapio da ga netko zaposli. "Pozdrav svima! Pomozite ako možete! Neću moći nastaviti izvještavati na TV 2 o vremenskim prognozama", napisao je Hovath Szilard na svom profilu. "Još uvijek želim kupiti igračke svom četverogodišnjem sinu Sebiju i trebam posao! Ukoliko znate nekoga tko bi mogao biti zainteresiran molim vas javite mi", dodao je.

Kanal TV2 najurio je Horvatha ranije ovog mjeseca kad je izvještaj o vjetrovitim meteorološkim uvjetima začinio zvučnom snimkom ispuštanja vjetrova. Horvath misli da je reakcija na njegov pokušaj šale pretjerana.

"Ukoliko Mr Bean ili Benny Hill puštaju vjetrove svi se smiju a sad se od ovoga pravi veliki problem", požalio se Horvath mađarskim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:28