MISTERIJ NESTANKA GRACE MILLANE

VIDEO: NEUTJEŠNI MILIJARDER SLOMIO SE I RASPLAKAO PRED SVIMA 'Preklinjem vas, nađite moju kćerku. Ne mogu vam uopće pojasniti kroz što prolazimo...'

 
Grace Millane (L), hotel u kojem je zadnji put viđena, otac David na pressici
 Facebook/ Google Maps/Screenshot YouTube

Misterij nestanka Grace Millane (22), turistice iz Essexa koja je pred tjedan nestala iz luksuznog hotela u Aucklandu i dalje potresa novozelandsku i britansku javnost.

Grace je nestala 1. prosinca kada je stigla u Auckland, jednu od postaja na njenom proputovanju svijetom.

Policija je pregledom nadzornih kamera ustvrdila kako je zadnji put viđena s jednim muškarcem, a onda joj se gubi svaki trag.

- Nažalost, smatramo kako je gospođica Millane u velikoj opasnosti, poručili su iz policije.

Danas je njen otac David Millane (60), građevinski milijarder, stigao na Novi Zeland i održao konferenciju za javnost na kojoj nije mogao suspregnuti suze.

- Zadnji put smo se čuli 1. 12. i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna kćer koja obožava svoju obitelj, kroz suze je procijedio Millane.

- Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland stigla je 20. studenog i bombardirala nas je sa fotografijama i pričama sa svojih avantura, kazao je otac, piše Daily Mail.

- Strašno smo uzrujani i ne mogu vam uopće pojasniti kroz što prolazimo, poručio je otac, a onda se više nije mogao suzdržati i potpuno se pred svima slomio.

- Preklinjem vas, bilo tko je zadnjih dana vidio moju Grace ili ostvario bilo kakav kontakt s njom da nam se javi jer svaki nam je detalj važan, kroz suze je molio neutješni otac.

Detektiv Scott Beard koji vodi slučaj kazao je kakao je Grace zadnji put viđena u 21:41 u subotu 1. prosinca u hotelu City Life, a bila je u muškom društvu.

Nestala je dan prije svog rođendana, a njen brat Declan objavio je emotivni video u kojem moli vlasti da naprave sve kako bi se 'njegova sestra vratila kući'.

Njen drugi brat Michael kazao je kako Grace prije Novog Zelanda doputovala u Peru u sklopu organizirane skupine, no onda je sama odlučila otići u Novi Zeland.

- To je bio njen san. Obići svijet, kazao je Michael.

Njena zadnja objava na društvenim mrežama bila je dan prije njenog nestanka.

- Mislim kako me je putovanje promijenilo. Kupila sam samo neke traperice, napisala je na Twitteru.

Policija je poručila kako nastavlja potragu za Grace Millane, a neutješna obitelj moli sve za pomoć kako bi se njihova kćerka, koja je nedavno diplomirala i odlučila se počastiti putem oko svijeta, sigurno vratila u njihovo naručje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:39