ZALUTALI METAK

VIDEO: NOĆNA MORA SVAKOG OCA 'Jedino čega mi je žao jest što joj nisam mogao još jednom reći koliko je volim i koliko sam ponosan na nju'

 Screenshot YouTube

Strašan događaj zbio se u Chicagu prošlog petka, gdje je David O'Connor morao slušati svoju 25-godišnju kćerku kako umire.

Aaren O'Connor preselila se u Chicago prije nekih godinu dana u potrazi za novim poslom i kako bi bila bliže dečku, javlja CBS.

Prošlog petka sjedila je u automobilu ispred zgrade i pričala preko telefona s ocem, koji se bojao najgoreg kada se preselila iz San Diega u puno nasilniji Chicago.

Tada se, prema riječima Davida O'Connora dogodilo nešto čudno. 'Svako malo bi rekla: 'Boli me glava. Boli me glava', rekao je on.

David je napokon odlučio prekinuti razgovor, budući da mu nije bilo jasno što se događa. 'Iako toga nisam bio svjestan, tada sam zadnji put razgovarao sa svojom kćerkom', ispričao je David.

U tom trenutku nisu znali da je Aaren pogođena u glavu od zalutalog metka. Cijelu istinu David je saznao nakon što je pričao s dečkom svoje kćerke. Naime, dečko je nazvao Aareninu cimericu da ju provjeri, no cimerica je nesretnu djevojku našla propucane glave u automobilu. Odveli su je u bolnicu, no samo dva dana kasnije Aaren je preminula.

'Jedino čega mi je žao jest što joj nisam mogao još jednom reći koliko je volim i koliko sam ponosan na nju', rekao je David O'Connor i dodao: 'Bila je nevjerojatna djevojka'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:26