OPĆA MAKLJAŽA

VIDEO Obitelj ubijenog mladića žestoko pretukla optuženog: Iziritirao ih jednim potezom kada je ušao u sudnicu...

Policija je pokušavala razdvojiti napadače od navodnog ubojice, dok su ostali bili zatečeni i u nevjerici gledali što se događa

Tučnjava u sudnici

 Screenshot/MailOnline

Osumnjičenog za ubojstvo, s lisicama na rukama u sudnici, teško je pretukla obitelj njegove navodne žrtve nakon što se pojavio na teksaškom sudu i iznervirao ih nepriličnom gestikulacijom – piše Daily Mail, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Victor Rivas (18) bio je u sudnici okruga Bexar, na suđenju za ubojstvo Ethana Sota (15), kada je izbila ova neviđena tučnjava.

Na videu koji možete pogledati ovdje vidi se kako članovi Sotove obitelji preskaču ogradu i napadaju Rivasa, koji ih je navodno isprovocirao gestikulirajući prema njima. Na snimci se vidi kako skupina od najmanje četvero ljudi udara Rivasa, kojem su ruke bile vezane na leđima.

Policija je pokušavala razdvojiti napadače od navodnog ubojice, dok su ostali nazočni bili zatečeni i u nevjerici gledali što se događa.

Sudac je bio prisiljen pritisnuti dugme za uzbunu u sudnici. Rekao je kako je malo vjerojatno da će ikome od njih biti dopušteno biti na budućim ročištima.

image

Tučnjava u sudnici

Screenshot/MailOnline

Šerifov ured priopćio je da su četiri osobe uhićene nakon ovog nasilnog ispada, uključujući dva odrasla muškarca i dva maloljetnika, te će biti optuženi za napad i ometanje pravde.

Rivas, koji je u vrijeme navodnog zločina imao 17 godina, uhićen je u kolovozu 2022. i optužen za ubojstvo nakon što je navodno upucao Sota u, kako se činilo, osveti za pljačku droge, priopćila je policija San Antonija.

Ubojica je navodno namamio svoju "žrtvu" iz njezina doma u svibnju 2022., nakon što je Soto ukrao THC uloške. Sotova majka pokušala je smiriti situaciju nudeći novac, no Rivas je na kraju ipak pucao na Sota, ali ovaj tada nije ranjen.

Kasnije tog dana, Rivas je maloljetnoj djevojci na Instagramu poslao poruku bi li dogovorila sastanak sa Sotom – što je ona učinila sljedeći dan. Djevojka je rekla Sotu da je u blizini dogovorenog mjesta i on joj je krenuo u susret. Međutim, naišao je na Rivasa koji ga je iz zasjede dočekao i navodno ubio, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:48