POTRESNA SUDBINA

VIDEO: OČAJNA MAJKA TRAŽILA SINA 4 GODINE Otac ga držao zarobljenog u tajnoj sobi iza ormara

 YouTube

Nakon četiri godine otkako je njegova majka prijavila nestanak, 13-godišnjak iz američke savezne države Georgia pronađen je u kući njegova oca.

Naime, dječak čiji su roditelji rastavljeni, 2010. godine otišao je u posjet svom ocu i maćehi u Georgiji koji ga je odbio vratiti majci.

Nakon što je ona to prijavila policiji, oni su nekoliko puta pretraživali njegov dom u kojem nisu našli dječaka.

Međutim, prije nekoliko dana mladić je poslao SMs svojoj sestri da se nalazi u očevoj kući što je ona odmah rekla majci koja je alarmirala policiju.

Policija je tad pronašla skrivenu prostoriju iza lažnih zidova u kući u kojoj je dječak živio protekle četiri godine.

U istoj kući živi još petero ljudi, a svi su prilikom policijskoj ispitivanja izjavili kako nisu znali da postoji ta prostorija kao niti da netko u njoj živi.

'Tijekom prvog dolaska u kuću, svi ulućani su izjavili kako nemaju informacija o tome da je dječak u kući te ga nismo uspjeli locirati. Međutim, nakon što smo dobili drugi poziv od dječaka, žrtva je uspjela uspostaviti telefonski poziv s majkom te je ona odmah sve informacije dala istražiteljima. Žrtva je pronađena iza lažnog zida unutar kuće', izjavio je policijski istražitelj Kevin Hughes.

Nakon toga su dječaki otac i maćeha te ostali ukućani uhićeni. Protiv svih je podignuta optužba za otmicu i okrutnost prema djeci.

Dječak je sad ponovno u svom domu s majkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:02