PRASEMANIJA

VIDEO: OPĆI KAOS U VELIKOM ŠOPING CENTRU U NOVOM SADU Nastao stampedo, neki su padali u nesvijest, izbila i tučnjava, ima razbijenih štandova i izloga

 
 Instagram/screenshot

Popularni srpski "youtuber" poznat po nadimku Baka Prase u subotu je gostovao u jednom šoping centru u Novom Sadu, pri čemu je nastala neviđena gužva zbog mnoštva njegovih maloljetnih fanova koji su ga došli vidjeti uživo.

Na koncu je morala reagirati interventna policija, koja je ispraznila šoping centar.

Beogradski Blic prenosi da se youtuber u jednom trenutku, zatečen onim što se dešava, čak zatvorio u WC. No, tada je nastao pravi stampedo djece koja su pojurila s željom da se slikaju sa svojim idolom. U gužvi se začulo vrištanje i svađa roditelja, a neka djeca su čak pala u nesvijest, navodi Blic prema iskazu jedne Novosađanke koja se zatekla na licu mjesta. U stampedu su razbijeni i neki izlozi trgovina u šoping centru.

- Nisam se skrivao u toaletu, već sam sve vreme bio u uredu. Nisam imao pojma da će se pojaviti toliko ljudi, već sam mislio da će doći njih 1.000, rekao je Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, za Blic i dodao da se vratio u Beograd.

- Slikanje je u startu bilo pomaknuto u neki sporedni hodnik jer je centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebao biti razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvijest, izbila je tučnjava, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja su i meni prijetili da će mi polomiti kičmu jer sam došao i napravio kaos svojom pojavom, opisao je on incident na svom Instagram profilu.

Youtuber kaže da su organizatori odlučili okončati skup prije nego što se još netko ozlijedi i nastane još veća šteta.

Interventna policija je uključila alarm, otvorila izlaze za evakuaciju i ispraznila šoping centar.

- U jednom trenutku me je osiguranje dohvatilo i doslovce iznijelo van (baš i nisam imao izbora), pa do ureda tržnog centra. Tamo smo ušli i nakon desetak minuta se pojavila interventna jedinica policije, otprilike sedam uniformiranih osoba, legitimirali nas i pokušali riješiti situaciju, napisao je.

Cijela situacija bila je napeta jer su "neka djeca bila ozlijeđena" i, kako kaže, u početku su i njega krivili, ali su shvatili da nema veze sa organizacijom, već da je samo pozvan kao gost.

- Na kraju su me njih sedmorica sproveli kroz tržni centar i uz pratnju interventne smo napustili Novi Sad. Ovaj posljednji dio je po meni bio nepotreban, ali nisam se htio raspravljati sa interventnom, priča Baka Prase.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:36