OPSCENA ZABAVA

VIDEO: 'ORGIJALI SU KAO DREVNI RIMLJANI' Direktor renomirane kompanije s kolegicama arhitekticama priredio bludni tulum u fontani

 Screenshot/YouTube

Direktor ugledne britanske tvrtke koja se bavi ekologijom i ekološki prihvatljivom arhitekturom i još pet britanskih državljana kazneno je prijavljeno za bludno ponašanje u Rimu, nakon što su snimljeni kako se goli 'brčkaju' u jednoj od povijesnih fontana talijanskog glavnog grada, prenosi Daily Mail .

Snimke iz Rima pokazuju kako se suradnici iz tvrtke, uključujući i dvije žene, goli kupaju u fontani Najada. Svjedok scene opisao ju je kao 'zabavnu' te je dodao da je izgledala kao 'orgija iz drevnog Rima'.

Šestero turista morat će se zbog incidenta pojaviti na sudu i braniti od optužbi za bludno ponašanje na javnom mjestu, prekršaj za koji se u Italiji može dobiti i do tri godine zatvora.

Britanski su turisti, koji rade za tvrtku Environmental Dimension Partnership iz Cirencestera, prema izjavama svjedoka neumjereno uživali u alkoholu tijekom svoje posljednje noći u Rimu. Grupa je navodno uključivala i direktora EDP-a Bena Rosedalea.

Kako se hotel u kojem su bili smješteni nalazi na Trgu Republike gdje se nalaze i poznate fontane, grupa turista je nakon tulumarenja izašla na ulice te su se muškarci skinuli do gola i bacili u fontanu. Ubrzo nakon njih su isto napravile i Britanke, doduše s malo više odjeće od muških kolega.

'Muškarci su lamatali genitalijama, a žene su trčale u toplesu. Jedna je bila zgodna, mlada i plava', rekao je svjedok noćnog kupanja.

'Bili su unutra dobrih pola sata, pjevali su i urlikali. Na početku ih nitko nije previše primjećivao, no nakon nekog vremena, okupilo se puno ljudi koji su ih snimali. Naposlijetku je policija došla te su uhićeni', rekao je drugi svjedok.

Grupi turista su nakon uhićenja izdane kazne od 169 eura te su odvezeni u policijsku stanicu.

U EDP-u nisu htjeli komentirati ponašanje svog direktora i zaposlenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 11:27