HOROR U SAD-U

VIDEO: OTAC UHIĆEN ZBOG UBOJSTVA 3-GODIŠNJAKINJE Zaključao auto i zapalio ga, curica je još bila živa kad su je izvukli, ali nije joj bilo spasa

 

Sjedinjene Američke Države šokirane su stravičnim zločinom koji se u nedjelju dogodio u njujorškoj četvrti Queens.

Prema prvim informacijama, jedan muškarac sumnjiči se za brutalno ubojstvo svoje trogodišnje djevojčice.

Kako javlja NY Post, požar na vozilu Audi A6 izbio je u nedjelju navečer, a tek se naknadno otkrilo da je na stražnjem sjedištu bila trogodišnja djevojčica. Ona je s teškim opekotinama prevezena u bolnicu, no unatoč borbi liječnika za njezin život, izdahnula je iste večeri.

Vrata lancima vezao kako dijete ne bi izašlo

Prema prvim informacijama, za požar je odgovoran njezin 39-godišnji otac koji je pobjegao, no ubrzo je pronađen i pritvoren.

Iako detalji još nisu poznati, policija je dojavu o gorućem automobilu dobila oko 9 sati navečer, a kada su došli, vidjeli su da je pored vozila kanistar s benzinom, dok je još jedan bio u automobilu. Na stražnjem sjedištu bila je djevojčica, a stražnja vrata bila su lancima vezana kako se dijete ne bi moglo izvući. Vatrogasci su vozilo uspjeli otvoriti tek kada su se od visoke temperature otopile kvake, piše NY Post.

Policija vjeruje da je otac potpalio požar, a povod bi mu mogao biti borba oko skrbništva nad djetetom. I on je prilikom potpaljivanja buktinje zadobio opekline te mu je pružena liječnička pomoć. Čeka ga podizanje optužnice za monstruozno ubojstvo vlastitog djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:26