SNIMKA AGRESIVNE TUČNJAVE

VIDEO: OTKRIVENO ŠTO JE PRETHODILO BRUTALNOM OKRŠAJU U MCDONALD'SU 'J*** se kurvo, evo zašto je tvoja velika stražnjica iza pulta!'

 
Lijevo: Sabrinah Fontelar, koja je došla u McDonald's kao posjetiteljica; Sredina: Prizor s tučnjave; Desno: Djelatnica McDonald'sa Erika Chavolla
 Facebook, Instagram, YouTube

Posjetiteljica jednog McDonald'sovog restorana u Las Vegasu pobrala je poprilične batine od djelatnice koja tamo radi, a snimka koja je kružila društvenim mrežama u međuvremenu je obišla svijet. Sada se pojavljuju novi detalji o tome zašto je uopće došlo do tako agresivne tučnjave, u kojoj djelatnica McDonald'sa jako tuče i čupa posjetiteljicu, a više puta je i nasilno gura s jednog stola na drugi.

Do svađe je prvotno došlo zbog gaziranog soka. Posjetiteljica je htjela natočiti još jednu čašu, voditeljica tog McDonald'sa joj je rekla da ne može i ugasila aparat, a onda je krenula žestoka svađa prilikom koje je posjetiteljica djelatnicu čak pogodila shakeom kad joj je ova počela prilaziti.

Daily Mail je danas objavio transkript cijele svađe nakon što posjetiteljica nije smjela natočiti još soka.

Djelatnica se zove Erika Chavolla, a posjetiteljica Sabrinah Fontelar.

Svađa:

Posjetiteljica Sabrinah (S): J*** se kurvo!

Djelatnica Erika (E): (nerazumljivo) preloše.

S: Zato se svi možete maknuti. Što ćeš napraviti, potući se sa mnom?! Idemo se tući ku***! Zato je tvoja debela guzičetina iza tog pulta!

*Zatim je bacila krumpirić na Eriku.

E: Budući da nemaš za krumpiriće, idi nabavi si svoje. (nerazumljivo)

S: Dala sam to (nerazumljivo). O čemu ti pričaš? Ne morate svi paničariti! Prekasno je sad, sve ste sje***.

*Zatim Sabrinah još nešto viče, govori djelatnici "da odje***".

Posjetiteljica Sabrinah je više puta djelatnicu pozivala na tučnjavu. Uskoro je Erika krenula prema posjetiteljici, ova je bacila shake na nju i krenula je tučnjava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:45