KAOS U PENNSYLVANIJI

VIDEO: OVAKO IZGLEDA LANČANI SUDAR 50 VOZILA Poginuo vozač kamiona, veliki broj ozlijeđenih: 'Pomislila sam - to je to. Danas umirem'

 Screenshot YouTube

Vozač kamiona poginuo je u lančanom sudaru pedeset vozila do kojeg je zbog snježne oluje došlo u ponedjeljak, na autoputu Interstate 83 u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, javlja York Daily Record.

Cijela serija nesreća krenula je u ponedjeljak poslijepodne po lokalnom vremenu kada su vozila počela usporavati kod mjestašca Glen Rock u južnom okrugu York.

U lančanom sudaru na kraju je 'sudjelovalo' četrdeset putničkih i deset gospodarskih vozila, od čega je nekoliko velikih šlepera i kamiona. Hitne službe navode kako je ozlijeđeno najmanje devet osoba.

O kakvom se sudaru radilo najbolje objašnjavaju riječi jedne od sudionica.

'Pomislila sam - gotovo je. Bila sam silno uplašena, mislila sam da ću umrijeti', rekla je potresena Bobbi Jo Winneberger nakon nesreće. 'Nisam imala kamo, a automobili su se samo gomilali jedan preko drugog', rekla je Winnerberger.

Sean Campbell, lokalni pedijatar, također je sudjelovao u nesreći, no nije ozlijeđen. On tvrdi da su vremenski uvjeti bili nemogući, a kočio je (i prosklizao) punih trideset metara, udarajući u druga vozila te gledajući kako se ostali automobili sudaraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:53