NAJJAČE KARTE

VIDEO: Pljačkaši ukrali 800 tisuća eura nagrade na poker turniru

Grupa od šest pljačkaša ušla je u hotel u samom središtu Berlina naoružana kalašnjikovima te ručnim granatama. U prepadu je ozlijeđen manji broj osoba
 Reuters

BERLIN - Skupina naoružanih i maskiranih napadača upala je u subotu u jedan berlinski hotel gdje se održavao najveći pokeraški turnir u Njemačkoj te su uz prijetnju smrću osoblju ukrali glavnu nagradu.

- Pljačkaši su upali u hotel Grand Hyatt te ukrali glavnu nagradu nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru - izjavila je glasnogovornica berlinske policije Heidi Vogt.

Prema prvim informacijama, grupa od šestorice razbojnika u hotel su ušli naoružani kalašnjikovima te ručnim granatama. Četvorica su izvršila prepad, a dvojica su čuvala ulaz hotela s pet zvjezdica na Potsdamer Platzu u samom središtu Berlina.

Ukradeni se iznos procjenjuje na oko 800 tisuća eura što je bio ukupni nagradni fond za pobjednika pokeraškog turnira.

Glasnogovornica je dodala kako je pljačci lakše stradalo nekoliko osoba jer je incident izazvao pravu paniku među natjecateljima.

Među igračima za stolovima bio je i njemački teniski as Boris Becker, no on je završio svoje sudjelovanje prije pljačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:23