NAPUSTILI GA I RODITELJI

VIDEO: 'POBRINITE SE ZA MENE' Baka u potpunom očaju ostavila unučića u supermarketu jer ga nije imala čim hraniti

 Screenshot

Eugene Kapustina (61) iz Moskve zbog neimaštine je odlučila ostaviti svoga unuka u jednom supermarketu.

Naime, roditelji malenog Vove (6) odlučili su ostaviti svoje dijete baki kako bi ga čuvala dok oni traže posao u drugom gradu. Na odlasku su joj obećali da će slati novac za njegovo uzdržavanje, ali se godinu dana nisu javili.

Očajna baka potrošila je svu svoju ušteđevinu kako bi se njih dvoje prehranili u glavnom gradu Rusije koji je poznat po skupoći.

Kako više nije mogla uzdržavati unuka odlučila se za radikalne mjere. Ostavila je unuka u supermarketu nadajući se da će se netko pobrinuti za njega. Ipak, nije računala na nadzorne kamere koje su snimile taj očajnički i šokantan potez.

Zaštitar Ahmed Izmajlov prvi je primijetio napuštenog dječaka te mu je prišao.

- Kada sam došao do njega počeo je plakati. Primijetio sam da ima malu torbu kod sebe i ceduljicu s porukom na kojoj je pisalo 'pobrinite se za mene' - rekao je zaštitar.

Policija je uz pomoć nadzorne kamere ali i informacija koje im je nesretni dječak rekao ušla u trag njegovoj baki, koja im je ispričala njezinu priču.

Dječak se sada nalazi u sirotištu, a policija trenutno traga za njegovim roditeljima tako da će tamo ostati dok ih ne nađu. Odluka o njegovoj budućnosti bit će donesena kada policija ispita roditelje nesretnog djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 16:21