ŠTETA JE OGROMNA

VIDEO: 'POGLEDAO SAM IZA SEBE I POMISLIO DA ĆU PASTI U NESVIJEST!' Dalmatiner mu jednim potezom uništio 180.000 dolara vrijedan kamper

 
 Youtube

Ugodan dan ribarenja pretvorio se u nered sa štetom od nekoliko tisuća dolara kad je pas jednog muškarca slučajno poslao njegov kamper ravno u jezero u Teksasu.

Profesionalni ribič Eric Jackson (54) izašao je iz svog kampera vrijednog 180.000 dolara kako bi spustio čamac u vodu, no ubrzo je osjetio kao da se sve pomiče. Bodi, Jacksonov pas dalmatiner bio je skočio na vozačevo sjedište kako bi gledao svog vlasnika kroz prozor, no pritom je slučajno stao na tipku za prijenos i spuštanje vozila, zbog čega je kamper otišao u rikverc i ravno u vodu, javlja Daily Mail.

'Mislio sam da padam u nesvijest, čamac je krenuo prema meni. Pogledao sam iza i vidio da kamper leti u vodu i da bi me mogao pregaziti. Skočio sam s prikolice, došao do bočne strane vozila, skačući što brže sam mogao kroz vodu, brzo ušao unutra i stavio nogu na kočnicu', ispričao je Jackson.

No do tog trenutka su kotači već bili u vodi a unutrašnjost vozila je bila puna vode. Bodi se sakrio ispod suvozačkog sjedišta.

'Bodi je jedan od onih pasa koji se sakriju kad znaju da su nešto skrivili. Znao je da, što god da je učinio, nije bilo dobro', ispričao je Jackson.

Skupina ljudi koji su se tamo našli sve je snimila a kasnije su pomogli Jacksonu izvući vozilo iz vode. Kamper je bio u vodi samo 10 minuta, no šteta je već bila učinjena.

'Vozilo je puno vode, cijeli električni sustav mu je spržen. Ne može se više pokrenuti', rekao je vlasnik.

No Jackson nije imao vremena za stres. Morao je trenirati za svjetsku ribolovnu turneju koja se održala ovog vikenda.

'Radi se o turniru za koji je potrebno platiti 5.000 dolara samo za sudjelovanje. Nisam mogao ništa drugo učiniti, pa sam uskočio u svoj brod, koji je već bio u vodi, i tamo sam ribario cijeli dan.

Jackson, koji je inače član američkog tima za kajak i profesionalni ribič, proveo je gotovo 10 godina živeći u tom kamperu, a i dalje mu je kamper dom na šest mjeseci godišnje. Ovakvo što mu se nikad nije dogodilo.

'Jednom smo skoro pali s planine kad smo se vozili po zaleđenoj cesti u Coloradu, no ovo je prvi put da je kamper završio u vodi', kaže.

Ako se kamper i ne bude mogao popraviti, nema sumnje da će Jackson brzo nabaviti novi. Kaže da bi, kada bi morao birati između kampera i kuće, uvijek odabrao kamper.

'To je kuća na kotačima, gdje god da jesam, doma sam. Tako da je novi kamper sigurno naša budućnost', kaže Jackson, čija obitelj sada smišlja načine kako da Bodi ne učini nešto slično i s idućom kućom na kotačima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:46