STRAVIČNA NESREĆA

VIDEO Policija snimila trenutak užasa: Autom sa 160 km/h u zraku udario u most!

Mladi je vozač izgubio kontrolu nad autom, koji je udario u ogradu te se odbio 7 m u zrak, okrenuo za 90 stupnjeva i pogodio nadvožnjak
 YouTube

Američki tinejdžer teško je ozlijeđen i nalazi se u kritičnom stanju nakon što je danas u ranim jutarnjim satima prilikom pretjecanja policijskog patrolnog vozila izgubio kontrolu nad automobilom i sa više od 160 kilometara na sat udario u most.

Stravičnu je nesreću, u kojoj je najviše stradao potpuno uništeni Pontiac Firebird kojeg je 19-godišnji tinejdžer vozio, snimili su u potpunosti policajci koje je neiskusni mladi vozač pokušao prestići.

Policijski izvještaj navodi kako je Brennan S. Eden vozio njemu presnažnog Pontiaca po autocesti 675 u okrugu Greene u Ohiu kada je vozilo krenulo prema centralnom stupu mosta.

Eden je izgubio kontrolu nad automobilom koji je potom udario u zaštitnu ogradu te se od nje odbio čak sedam metara u zrak, okrenuo se za 90 stupnjeva i pogodio nadvožnjak.

Od Pontiaca su ostali samo komadići, a Eden je ispao iz vozila kada je udario u betonsku konstrukciju.

Policajci koji su se nalazili u patrolnom automobilu ostali su iznenađeni kada su vidjeli da je Eden još uvijek živ te pri svijesti.

- Sretan je što uopće diše - izjavio je policajac Marty Fellure koji je snimio cijelu nesreću.

Policijska istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:37