SVE SU PROBALI...

VIDEO: POTJERA KAKVA JE VIĐENA SAMO U FILMU! Drogirani divljak spektakularnom vožnjom izludio policiju, na kraju se htio i tući!

 youtube screenshot

Pomahnitali 43-godišnji Nizozemac u lipnju je napravio pravi rusvaj u čak tri grada kada je divljom vožnjom natjerao sve moguće policajce u okrugu da krenu u ludu potjeru koja je trajala punih 15 minuta.

Narkoman, ali i očigledno odličan vozač, nakon pola godine našao se u sudnici gdje su mu policajci u šestominutnom videu jasno pokazali kakav je nered napravio. Letio je preko ležećih policajaca, prolazio kroz uske prolaze, polukružno se okretao pod ručnom...

U jednom trenutku policajci su ga i uspjeli zaustaviti, ali problem je bio što divlji gospodin nije htio otvoriti vrata. I dok su policajci stolicama iz obližnjeg kafića pokušali razvaliti staklo od automobila, luđak je ponovno stao na gas i pobjegao! U ludom lovu policijski automobili su letjeli na sve strane, ali Volkswagen, iako vidno pokvaren, nije se predavao.

Kad se potjera preselila na autocestu, policija je pokušavala izgurati manijaka s ceste, ali on se nekako okrenuo na livadi i nastavio bježati. Ipak, luda vožnja nije mogla trajati vječno i na kraju je 43-godišnjak priveden. Do posljednjeg trenutka se nije predavao, i rukama i nogama se pokušao iščupati iz naručja policije, ali ovaj put nije imao šanse...

Na sudu je rečeno da je bio pod utjecajem droga. Na kraju mu prijeti sedam mjeseci zatvora i 5 godina zabrane upravljanja automobilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:08