ČUDO U SYDNEYU

VIDEO: 'PROŠLI SU ME TRNCI!'' Vjernici snimili sliku nad oltarom na kojoj Djevica Marija miče usnama dok traje molitva

 Screenshot

Neki župljani u crkvi Saint Charbel u Sydneyu vjeruju kako su svjedočili čudu dok su se molili.

Dvije mlade katolkinje, koji redovno idu na misu, snimile su sliku koja prikazuje Djevicu Mariju koja u naručju drži Isusa, a čini se kako Marija sinkronizirano miče usnama, odnosno moli se zajedno s njima.

Začuđena Kirsten Keirouz snimku je objavila na svom Facebook profilu i objasnila kako je bila u crkvi s dvije prijateljice kada ju je jedna trknula i kazala 'pogledaj sliku'.

- Kad sam pogledala gore, nisam imala pojma što bi trebala gledati, no onda sam vidjela Djevicu Mariju kako miče usnama. Onda sam ju pitala 'jel' misliš na usne?', a ona mi je odgovorila potvrdno. Tada su mi trnci prošli tijelom. Nisam mogla vjerovati vlastitim očima - kazala je.

Otkako je objavila snimku na Facebooku pregledalo ju je 41.000 ljudi.

No video je podijelio gledatelje. Neki vjernici su događaj opisali kao čudo, a skeptici tvrde da se čini da otvara usta zbog pomicanja kamere i osvjetljenja u crkvi.

No Kristen se ne slaže.

- Vjerujem da je bilo čudo, a ne igra svjetla jer smo svi vidjeli istu stvar u isto vrijeme. Usne su se micale, a onda prestale, pa ponovno počele - kazala je.

Još jedan župljanin, George Akary, kada je vidio ovu snimku, prisjetio se da je i on vidio Djevicu kako miče usnama i snimio ju.

- Vidio sam to nekoliko puta, a sada sam i snimio - kazao je George koji je također objavio snimku na Facebooku nakon što ga je na to ponukao već objavljen video.

- Da razjasnim, viđao sam ovo tijekom mise, i na kraju mise kada sam se otišao do oltara pomoliti. NIje mi palo napamet da snimim to dok nisam vidio već objavljeni video na Facebooku. To je znak da je Bog uz nas - kazao je.

Otac Joseph Sleiman iz crkve Saint Charbel kazao je kako ne smatra da je to čudo, već optička iluzija no kako potiče ljude na duhovnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:37