PRESTRAŠNO

VIDEO: RODITELJI IZ PAKLA Pokušali iscenirati smrt djeteta, ali njihovo zlodjelo je razotkriveno kada je na vidjelo izašla grozna snimka iz autobusa

 YouTube Screenshot

Jeffrey Wiltshire (52) i Rosalin Baker (25), ovisnici o narkoticima, proglašeni su krivim na sudu u Londonu za smrt svoje kćeri Imani stare samo četiri mjeseca - piše Daily Mail.

Dodatno zgražavanje i nevjericu izaziva i činjenica da je par pokušao u javnosti lažirati iznenadnu smrt djeteta i tako skinuti odgovornost sa sebe.

Istraga je pokazala kako je djevojčica preminula uslijed frakture lubanje, a imala je i druge veoma teške povrede glave. Patolozi koji su pregledali djevojčicu na njenom malenom tijelu pronašli su čak 40 raznih ozljeda i teških povreda.

Nakon što su shvatili da su mučenjem ubili svoje dijete, osmislili su plan da će na javnom mjestu odglumiti iznenadnu smrt djeteta i tako pokušati izbjeći optužbe za ubojstvo.

Snimka koja se proširila internetom prikazuje kako Rosalin ulazi u jedan od gradskih autobusa s bebom koju je nosila na sebi, licem okrenutim prema njenim grudima i sakrivenim od pogleda, kako nitko ne bi primijetio da je djetešce već mrtvo.

Na snimci je vidljivo i kako otac djeteta ljubi Rosalin prije ulaska u autobus i daje joj znak, palac prema gore, odobravajući scenarij koji su osmislili.

Utvrđeno je da je Rosalin 20 minuta pričala na mobitel prije nego je pogledala vlastito dijete, a u njenom mobitelu je pronađena i poruka u kojoj piše svojoj sestri da je Imani mrtva.

Odjednom, Rosalin od drugih putnika traži pomoć govoreći da joj dijete nije dobro.

Šokirani putnici priskočili su u pomoć i pokušavali oživjeti bebu do dolaska Hitne pomoći koja je odmah konstatirala da je dijete mrtvo već neko vrijeme. Njezino je tijelo bilo hladno i kruto, a usta plava, a tek je nalaz obdukcije pokazao kakav je pakao ta beba prošla.

Djevojčica Imani zlostavljana je danima prije nego što je nastupila njena smrt, utvrdio je sud.

Nakon provedenog suđenja monstruozni par je oslobođen optužbi za ubojstvo, ali su okrivljeni za prouzrokovanje smrti djeteta. Presuda kojom će biti kažnjeni bit će naknadno donesena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:02