UBOJICA PLAVE KRVI

VIDEO Saudijski princ u londonskom hotelu ubio ljubavnika, koji mu je bio i vjerni sluga

Saudijski princ Saud Abdulaziz Bin Nasir Al Saud (34) nasmrt je premlatio svog ljubavnika u luksuznom londonskom hotelu, piše DailyMail.

Unuk saudijskog kralja Abdullaha ubio je ljubavnika Bandara Abdulaziza (32) nakon fizičkog i seksualnog zlostavljanja koje je trajalo nekoliko tjedana.

Kako se čulo na britanskom sudu, princ je nasrnuo na ljubavnika, izbio mu zube i zadao kobne ozljede mozga. Preminuo je u njihovoj zajedničkoj hotelskoj sobi. Na tijelu ljubavnika pronađeni su ugrizi na obrazu i tragovi gušenja na vratu.

Princ ubojica zatim je nazvao policiju i rekao im kako je Bandara ubio provalnik. No kasnije je ipak priznao ubojstvo.

Iako mu je bio seksualni partner, Bandar je imao podređeni položaj, bio je sluga. Hodao je dva koraka iza princa, letio drugim razredom u avionu i spavao na podu. Par je putovao Europom gdje se princ zabavljao u društvu muških prostitutki.

Objavljena je i snimka koja prikazuje fizičko zlostavljanje Bandara u liftu. Policija je na odjeći ubijenog ljubavnika pronašla prinčev DNK. Princ tvrdi da nije gay. Slijedi daljnji sudski postupak protiv člana saudijske kraljevske obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 09:03