DRAMA U KALIFORNIJI

VIDEO: SNAJPERIST PUCAO PO SAN DIEGU Zabarikadirao se u sobu na 6. katu, gradom odjekivali rafali: 'Dragi sugrađani, ne izlazite na ulice'

 twitter

>>> NOVO 23:55 Snajperist se mirno predao, zračna luka je otvorena, ozlijeđenih nema...

------------------------

Policija San Diega okružila je jedan stan u centru tog američkog grada nakon dojave da netko iz snajpera puca po ljudima.

Pucnjevi su se prvi put začuli nešto iza 10 sati po lokalnom vremenu, a policija je poslala sve raspoložive snage u naselje Bankers Hill. Zasad nema informacija o eventualnim žrtvama.

Snajperist puca iz sobe na šestom katu, u policiji kažu da se zabarikadirao i da je još 'aktivan'. Policija zna o kome se radi, a preko njegove djevojke su saznali da je sam u sobi. Pucnjavi je navodno prethodila žestoka svađa njih dvoje.

- Čini se da napadač posjeduje moćnu dalekometnu pušku - rekli su iz policije i savjetovali ljude da ne izlaze na ulicu ili blizu prozora.









Jedna obližnja osnovna škola je zbog pucnjave do daljnjega zaključana, a američka savezna uprava za zrakoplovstvo do daljnjega je zabranila slijetanje svih aviona na međunarodni aerodroma u San Diegu zbog ove drame kojoj se još ne nazire kraj.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:42