PARTY ZA EKIPU

VIDEO: SNIMKE KORONA-DERNEKA ŠOKIRALE BiH Usprkos zabranama, na privatnu zabavu došli poznati pjevači, liječnici, poduzetnici, dekan, ali i ministar

 
 screenshot Youtube Klix.ba

Unatoč mjerama zabrane uvedenima zbog epidemije koronavirusa, u Sarajevu je sinoć održana privatna zabava sa blizu 20 osoba, među kojima su bili i neki poznati glazbenici, ali i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara Staša Kostarac.

Zabava je održana u restoranu iza spuštenih roleta, iako zabrana za rad ugostiteljskih objekata i dalje vrijedi, a uzvanici se nisu pridržavali mjera socijalne distance već su sjedili jedni uz druge za velikim stolom u sarajevskom restoranu Golf Klub, pjevali i nazdravljali.

Uz ministra Kostarca bili su i sarajevski poduzetnik Zijad Blekić, pjevači Halid Bešlić i Šerif Konjević. Preko puta njih su sjedili i Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Znanstvenog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, javlja Klix.ba.

Sve je otkriveno zbog Instagrama jer je jedna od sudionica zabave, glazbenica Slađana Mandić, sve dijelila na svojim storijima i tako zabavljala pratitelje. Snimke je kasnije obrisala.

Zabavu je prekinula policija, a svi sudionici su kažnjeni novčanom kaznom.

O svemu se oglasio i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Koštarac rekavši da je zabavu organizirao njegov obiteljski prijatelj, kirurg Jusuf Šabanović, koji je, kaže Koštarac, pomogao kad su mu majka i stric bili bolesni pa ga nije mogao odbiti.

'On je bio uz moju obitelj i ja takvog čovjeka ne mogu odbiti. Doktor Šabanović je pomogao cijeloj Sarajevsko-romanijskoj regiji, kome god da je trebalo', rekao je za Klix.ba Koštarac i dodao da se on nije dugo zadržao na zabavi.

'Došao sam čestitati rođendan prijatelju, sjeo i popio piće. Nisam se dugo ni zadržao. Razumijem sve, postoje sankcije i neka je policija odradila svoj posao', rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:30