HIT NA INTERNETU

VIDEO: ŠOKANTNO GROZNA REKLAMA Božićna sramota tehnološkog giganta

Samsungova je nova reklama za Galaxy Gear jedna od najgledanijih stvari ovih dana na Youtubeu, ali ne zbog razloga zbog kojih bi to u Samsungu htjeli.
 YouTube

Samsungova nova reklama za ne pretjerano uspjeli pametni ručni sat Galaxy Gear u samo je dva dana na YouTubeu pregledana u više od 1,6 milijuna navrata.

Razlog tome nije njezina genijalnost, već upravo suprotno. Doduše, za neke je rijetko viđena preglumljenost i istovremena drvenost likova u reklamnom spotu sama po sebi na neki način genijalna. Uzmu li se pritom u obzir rečenice koje ekipa u reklami izgovara, genijalnost doseže jednu sasvim novu razinu.

Sve se, kako piše Daily Mail , bazira na blagdansko-snježnom ugođaju. Djevojka Aimee sjedi između dvojice mladića dok ih negdje u snijegom prekrivenim planinama na više područje prebacuje žičara.

Mladić s desne strane telefonira uz pomoć Galaxy Geara, što izazove veliko zanimanje djevojke, dok drugi mladić izgubi živce zbog čega mu iz ruke izleti mobitel i padne negdje u provaliju.. Djevojka u jednom trenutku izrecitira u pametni sat svoj broj telefona, mladić zdesna je naziva i kaže joj: 'Hej, zgodna damo. To sam ja, Jack.'

Uto svi silaze sa žičare i daju se u spust na daskama niz liticu. Jack za to vrijeme pametnim satom snima svoju 'zgodnu damu'.

Slijedi prizor u nekom noćnom klubu gdje Aimee i Jack tobože slučajno nalete jedno na drugo, dok ih treći mladić promatra. Jack pokazuje djevojci kako joj uz pomoć aplikacije na Galaxy Gearu može kupiti vino u klubu.

Za to vrijeme treći mladić uobičajenim putem kupuje dvije čaše vina, jedna je valjda trebala biti namijenjena Aimee, no zazvoni mu mobitel pa mu jedna čaša ispadne i razbije se.

U konačnici se Jack i Aimee nalaze na terasi s pogledom na planine te nazdravljaju vinom kupljenim uz pomoć Galaxy Geara. Jack joj preko pametnog sata pušta nekakav snježni pjesmuljak, što ona komentira izjavom: 'To je bilo savršeno, Jack.'

Jack za kraj grli Aimee, baca pogled prema kameri, stišće šaku i slavodobitno je usmjerava prema gore tako da se vidi Galaxy Gear.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:31