EKSPERT ZA ORUŽJE

VIDEO: SRAMOTA PUTINOVA BLISKOG SURADNIKA, RANIO SAMOG SEBE U NOGU! Iz Kremlja pokušavaju zataškati sramotu: 'Ma nije... Pao je na rukometu'

 youtube screenshot

Dmitrij Rogozin, zamjenik ruskog premijera, završio je u bolnici nakon što je samog sebe ranio u nogu! Desna ruka Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva veliki je fanatik za oružje, gotovo stalno posjećuje streljane, ali taj opasan hobi zamalo ga je došao glave, ali zasad je stradala noga.

Da se nešto čudno događa s Rogozinom bilo je jasno nakon što se nije pojavio na sastanku ruskog kabineta, ali i na osobnom druženju s Putinom. Ubrzo je agencija Interfax objasnila o čemu se radi.

- Dmitrij Olegovič Rogozin slučajno se ranio u nogu i trenutačno se nalazi u jednoj moskovskoj bolnici - javio je Interfax, a poslije su iz Rogozinova ureda pokušali ublažiti štetu.

- Radi se o sportskoj ozljedi.

Njegov glasnogovornik Nikita Anisimov čak je uvjeravao novinare.

- Vjerujte mi, on se nalazi u uredu. Eno ga, drži sastanak... Prošli tjedan se ozlijedio na rukometu, ali sad se osjeća dobro. Nije se dogodilo ništa posebno.

S druge strane, Interfax se drži svoje priče. Tvrde da su informaciju dobili od 'izvora bliskog situaciji'.

- Stanje potpredsjednika nije u opasnosti, ali novogodišnje blagdane će morati provesti u bolesničkoj postelji.

Rogozin je inače jako blizak ruskom predsjedniku, pa čak se neko vrijeme spominjao i kao Putinov zamjenik. Do danas se mislilo da je ekspert za oružje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:35