NEOBIČNA SVJETLOST

VIDEO: STANOVNICI LOS ANGELESA UZNEMIRENI ZBOG NEOBIČNE LETJELICE, POLICIJA IH MORALA SMIRIVATI 'Nije ni meteor ni invazija vanzemaljaca...'

 
 Twitter

Nakon što su vidjeli neobične, neidentificirane pruge svjetlosti na večernjem nebu, tisuće stanovnika Los Angelesa ostali su zbunjeni neobičnom letjelicom.

Uporna jaka svjetlost u središtu Los Angelesa sinoć je uznemirila javnost, a neki su mislili da je u tijeku invazija vanzemaljaca. Drugi su se pak pitali radi li se o meteoru. Rasprava o tome na internetu toliko se proširila da je policija bila prisiljena uključiti se i podsjetiti javnost da žive u srcu holivudske filmske industrije.

'Niti se meteor srušio na Los Angeles, niti se dogodila invazija vanzemaljaca. Sjetite se gdje živimo, radi se samo o snimanju filma', priopćila je policija.

Snimanje je uplašilo tisuće ljudi, a zapravo se radilo o timu kaskadera Red Bull Air Forcea.

Noseći krila s LED svjetlima i sjajnom pirotehničkom opremom, tim od troje ljudi skočio je iz helikoptera na visini od oko 1200 metara iznad Los Angelesa brzinom od oko 190 kilometara na sat, sve kako bi izveli spektakularne akrobacije. Leteći visoko iznad nebodera, tim Red Bulla uspio je snimiti rijetki fenomen supermjeseca koji je u tom trenutku vladao nad gradom. Naposlijetku su se otvorili njihovi padobrani i oni su sigurno sletjeli na ulice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:26