BAŠ NEMA SREĆE

VIDEO: ŠTO SE TO DOGAĐA S HILLARY? U Indiji se borila sa stepenicama kao da hoda po ledu, ali snimke iz povijesti dokazuju da joj ovo nije prvi put

 
 Screenshot

Hillary Clinton (70) prije samo pet mjeseci slomila je nožni prst u hotelu u Londonu, a sad je "za dlaku" izbjegla isti scenarij za vrijeme posjeta Indiji, gdje je promovirala svoju novu knjigu "What Happened", .

Naime, bivša prva dama SAD-a i demokratska kandidatkinja na prošlim predsjedničkim izborima u ponedjeljak se poskliznula na kamenim stepenicama palače Jahaj Mahal u indijskom gradu Manduu, a od nezgodnoga pada, i to čak u dva navrata, spasili su je tjelohranitelji koji su je, svaki s jedne strane, cijelo vrijeme čvrsto držali za zapešća.

Sve su, naravno, snimile kamere, a video je preko noći postao viralni hit.

I sama Hillary poslije drugoga posrtaja shvatila je da je "vrag odnio šalu" pa je jednostavno izula sandale i nastavila hodati bosa, prenosi Daily Mail.

Za pad u londonskom hotelu u listopadu 2017. Clinton je okrivila štikle i žurbu, ali ni to joj nije bio prvi put!

Dok se u listopadu 2016. ukrcavala u avion koji je letio za Winston Salem u Sjevernoj Karolini, izgubila je ravnotežu, a isto joj se dogodilo osam mjeseci ranije u North Charlestonu u Južnoj Karolini - ondje je posjetila bivše zatvorenike i ovisnike, a spotaknula se - također na stepenicama.

Hillary je pala i u vlastitome domu u Washingtonu 2013. - tad je zaradila potres mozga.

Ne zaboravimo ni njezino spoticanje iz 2011., opet pri ulasku u avion, tad za Jemen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:17