BAŠ NEMA SREĆE

VIDEO: ŠTO SE TO DOGAĐA S HILLARY? U Indiji se borila sa stepenicama kao da hoda po ledu, ali snimke iz povijesti dokazuju da joj ovo nije prvi put

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.03.2018. u 10:32

Screenshot

 

Hillary Clinton (70) prije samo pet mjeseci slomila je nožni prst u hotelu u Londonu, a sad je "za dlaku" izbjegla isti scenarij za vrijeme posjeta Indiji, gdje je promovirala svoju novu knjigu "What Happened", .

Naime, bivša prva dama SAD-a i demokratska kandidatkinja na prošlim predsjedničkim izborima u ponedjeljak se poskliznula na kamenim stepenicama palače Jahaj Mahal u indijskom gradu Manduu, a od nezgodnoga pada, i to čak u dva navrata, spasili su je tjelohranitelji koji su je, svaki s jedne strane, cijelo vrijeme čvrsto držali za zapešća.

Sve su, naravno, snimile kamere, a video je preko noći postao viralni hit.

I sama Hillary poslije drugoga posrtaja shvatila je da je "vrag odnio šalu" pa je jednostavno izula sandale i nastavila hodati bosa, prenosi Daily Mail.

Za pad u londonskom hotelu u listopadu 2017. Clinton je okrivila štikle i žurbu, ali ni to joj nije bio prvi put!

Dok se u listopadu 2016. ukrcavala u avion koji je letio za Winston Salem u Sjevernoj Karolini, izgubila je ravnotežu, a isto joj se dogodilo osam mjeseci ranije u North Charlestonu u Južnoj Karolini - ondje je posjetila bivše zatvorenike i ovisnike, a spotaknula se - također na stepenicama.

Hillary je pala i u vlastitome domu u Washingtonu 2013. - tad je zaradila potres mozga.

Ne zaboravimo ni njezino spoticanje iz 2011., opet pri ulasku u avion, tad za Jemen.

 

Izdvajamo